2017

 
2017, vilket jävla år alltså.
 
Året började bra, väldigt bra om jag får säga det själv. Träffade en speciell person som jag tyckte väldigt mycket om.
körde en hel del skoter, vilket även kom att bli ett av mina största intressen. 
 
P.ga. många orsaker blev ett väldigt jobbigt avslut för mig med dendär speciell personen men som jag nu i efterhand tycker är bra, eftersom jag just då levde på moln och verkligen inte mådde så bra som jag trodde.
Har liksom aldrig varit så osäker på mig själv som jag va då.
Hade därefter en tuffare månad där jag hade ganska jobbig relation till mat, spydde, och var allmänt dålig på att ta hand om mig själv och gick därav även ner i vikt vilket fick mig att må ännu sämre.
 
 
Sen började sommaren närmade sig och det blev en hel del jobb, vilket jag tyckte var så himlahimla kul.
Har verkligen haft livets sommar tack vare detdär stället. Världens bästa kollegor och det roligaste jobbet jag kunnat tänka mig. Antar att många kan tycka det känns tråkigt att bara sitta i en traktor hela dagarna. Men det är verkligen så mycket mer än bara det!!
 
Vädermässigt var sommaren ingen höjdare, men vad gör det när man har världens bästa kompisar?! Hade så jävulskt kul i sommar med framförallt massa festande, där motorveckan nog var höjdpunkten. En vecka med bara skoj och massa öl, oslagbart!! Där jag även träffat många nya vänner
 
Växte faktiskt ganska mycket under sommaren och blev mer och mer säker på mig själv tack vare alla fina människor som stöttat mig<3
 
Köpte även min första cross i somras, vilket också blivit ett stort intresse i mitt liv.
 
 
Sen kom hösten och skolan började, där det blev massamassa nytt. Ny klass, nya lärare, nya lektioner. Nästan som att börja om gymnasiet igen! Kändes lite jobbigt i början eftersom jag trivdes så bra i min förra klass, men det släppte fort och nu trivs jag bra.
 
Som vanligt blev det väldigt grått och trist där ett tag och även lite jobbigt eftersom jag tänkte väldigt mycket på framtiden. Vad som ska hända och vad jag vill göra med mitt liv.
Var därav väldigt förvirrad och nere ett tag.
Men gick över tack vare alla mina fina vänner.
 
Slutet av året har nog varit det bästa hittils.
Har numera världens finaste pojkvän och svävar för tillfället på moln. Har aldrig varit, och kan inte bli lyckligare än vad jag är med han. 
 
 
Så nu idag, kan jag inte säga annat än att jag är sjukt tacksam över vad 2017 har givit och hoppas på att 2018 kommer bli ännu bättre. 
Kan inte påstå att jag ångrar något som jag gjort under året eftersom jag ändå tror att man på något sätt växer och lär sig av allt man varit mer om.
Men som sagt, hoppas verkligen på att 2018 blir bättre.
 
(kanske blev en konstig och osammanhängande årsressume, men det får helt enkelt duga eftersom jag har så jävla dåligt minne;)