Onsdag

 
Onsdag. Som vanligt veckans sämsta dag. 
Förmiddagspasset blev teori, som idag handlade litegranna om lastbilar i framtiden, klimat samt lite repetion om växellåda och motor från förra veckan.
Blev en jätte lång lunch eftersom våran lärare stack iväg. Så jag har suttit och läst och letat efter ett kameraobjektiv.
Har länge varit sugen på att köpa ett lite dyrare och bättre eftersom jag tycker det är så jävla kul att fota. Speciellt nu när det börjar närma sig vår, och ljusare dagar. Så vi får se vad det blir helt enkelt.. Har så svårt att bestämma mig.. (kom gärna med tips!)
 
Våran lärare kom iallafall tillbaka tillslut så då var det dags att starta igång lastbilarna och börja med lite övningar. Fick för första gången köra med Jonna, så det var jätte kul!
 
Kom hem där vid halv 5 (as usual), åt fisk till middag och sitter i nuläget i min säng med exakt den outfit som skådas på bild. Men ska försöka avrunda, för jag måste verkligen byta om och gå till gympasaln nu.
Dock lite nervös att jag inte kommer kunna stå ut hela steppasset med tanke på min extrema träningsvärk, hahah... Önska mig lycka till!