mmmmåndag

 
En skoldag som sett ut precis som alla andra, och en skollunch som bjöd på b.la. töra mackor, babyspya och en clementin.
 
Väl hemma från skolan var jag ute och kollade lite på "renoveringen innan jag var tvungen att ta tag i mitt kopiöst stora problem: Vad fan ska jag ha på mig imorn på friluftsdagen?!
Man vill ju alltid va snygg när man åk bräda lixom, men frysa är ju tyvärr jävulskt tråkigt.. Blev ett hejdundrande dilemma som än inte är över. Utan helt enkelt får lösas under morgondagen.
Mitt nästa problem kom ganska direkt efter när jag insåg att jag har tappat bort mina handskar (som vanligt). Hittar dom INGENSTANS och är helt jävla säker på att jag ska ha dom här hemma. Blir så himla arg. Har letat överallt!!! Har ju tillåme sånnadär senilsnören (som man sätter runt handlederna) för att jag ska hålla reda på dom. Men likförbannat ä dom spårlöst försvunna..
 
Så nu har jag helt enkelt gett upp både klädkrisen och mitt handskletande och ska börja krypa till sängs, lagomt till när André ska vakna och åka iväg och jobba.. 
Haha nästan skrattretande när det blir såhär, han somnar när han kommer hem. och jag somnar när han kliver upp..  Längtar verkligen så mycket till helgen när vi båda är lediga och ska til fjälls och ba måå. (Only 4 days left<3)