V.25 - första skörd & midsommarhelgen

 
För att summera denhär veckan skulle jag vilja säga drama, viktnedgång och ångest men även otrolig livsglöd, glädje och tacksamhet. Allt på samma gång liksom. (Vilket min PMS kan ha varit en bidragande faktor till...) En turbullent vecka med andra ord.
 
Veckan har som vanligt bestått av mycke jobb. I måndags började vi med att köra in gräs i första facket i silon. Har väll inte rikitgt gått som planerat eftersom det varit så sjukt dåligt väder i veckan, så lite sömn och långa pass börjar bli en vana.. 
 
Menmen det har ändå gått över förväntan med tanke på att vi är 4 (!!) nybörjare som aldrig varit med förut. 
 
Regnade lite på tisdag, onsdag och torsdag förmiddag så under de dagarna tog vi det lite lugnare, med lite balkörning m.m
 
Självklart lyste solen på midsommar, så det blev jobbdag även då. Kvällade vid 2 kvällen innan och började om halv 6 nån gång på midsommarafton. Vilket bidrog till att jag var otroligt jävla otaggad på att fira midsommar eftersom jag redan hade missat hela dagen men även eftersom jag var så jävla trött...
Menmen efter en god middag och en tupplur så tog mig iallafall iväg till Jocke & Viktor nere i byn där det var party.
Blev en otroligt lyckad kväll ändå.
 
Får inte glömma bort att linkilinkan fyllde år på midsommar, stackarn blev inte speciellt firad eftersom han jobbade hela dagen han också, men tårta blev det iallafall:)
 
Lördagen var verkligen inte något att hurra över, mage och huvud ur styr + dåligt väder + täckning av silon.
Var första gången jag var med när de täckte så det var intressant att se hur man gör och så.
När vi tillslut var färdiga blev det äntligen hemfärd för Linnea. Däckade i sängen en stund innan det var dags att åka vidare till Örträsk där det var den årliga midsommarfesten.
 
Dansade, sjöng och hade grymt kul tills slutet av kvällen då någon pojk valde att förstöra min kväll.. Att det ska vara så svårt att förstå att ett nej är ett nej.. Fan blir så jävla less
 
Sist men inte minst söndag. Blev en heldag hemma i sängen. Som tur var kom bästpojkarna och livade upp min kväll. Så slutet ( av veckan) gott, allting gott.